Total Pageviews

Wednesday, November 21, 2018

Εσείς τι λέτε;



Κούκλες-ρομπότ του σεξ
Νέα μόδα ή διαστροφή;

 
Μπήκαν για τα καλά πλέον στη ζωή μας οι κούκλες-ρομπότ του σεξ. Μάλιστα έχουν γίνει τόσο ρεαλιστικές που είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσει κάποιος από τους αληθινούς ανθρώπους.
Με τις σχέσεις των ανθρώπων να γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες και περίπλοκες,
όλο και περισσότεροι - άντρες κυρίως - προτιμούν να κάνουν έρωτα με άψυχα αντικείμενα παρά με αληθινές γυναίκες. Οι απανωτές μηνύσεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις  έχουν εκφοβίσει τον αντρικό πληθυσμό ενώ οι νέες μορφές φεμινισμού, τύπου ME TOO, «ενστερνίζονται» το μίσος για τους άντρες και τη σεξουαλικότητα…
Εν πάση περιπτώσει, εφ’ όσον υπάρχει ζήτηση, η βιομηχανία και η τέχνη των ανθρωπόμορφων κούκλων του σεξ, ανθίζει τα τελευταία χρόνια, ως εναλλακτική λύση.
Οι κούκλες-ρομπότ του σεξ, ή αλλιώς sex robots, κερδίζουν όλο και περισσότερο το κοινό. Μάλιστα το διάσημο πλέον ανδροειδές ρομπότ ΣΟΦΙΑ ανακηρύχτηκε επίτιμη πολίτης της Σαουδικής Αραβίας, ενώ ένας άντρας έφτασε στο σημείο να παντρευτεί την κούκλα της ζωής του!
Κινέζικη φίρμα προηγμένης ρομποτικής, έχει επενδύσει σε ένα νέο είδος τεχνητής νοημοσύνης για τα μοντέλα της. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής κούκλα Xiaodie έχει ένα σύστημα παρόμοιο με το Siri, Alexa ή Google Home και συνδεόμενη στο internet  μπορείς να κουβεντιάζεις μαζί της, σου κάνει τις δουλειές του σπιτιού και ακόμη όλα σου τα χατίρια…
Εν τω μεταξύ, οίκοι ανοχής με πλαστικές κούκλες έχουν ήδη γεμίσει την Ευρώπη. Στην Αγγλία μάλιστα γνωστός οίκος αντικατέστησε τις ιερόδουλες με κούκλες του σεξ επειδή είναι πιο δημοφιλείς!
Στην Αμερική η μόδα έχει ξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε σε κάθε σημαντικό πάρτι είναι απαραίτητη και η παρουσία των πλαστικών κούκλων! Παράλληλα, έχουν ανοίξει καφετέριες και άλλα παρεμφερή κέντρα όπου σερβίρεται με πολλές αξιώσεις αυτό το είδος πλαστικής σεξουαλικής ικανοποίησης.
Η διαστροφή αυτή, διότι περί διαστροφής πρόκειται, έχει πολύ μεγάλη πέραση και στους παιδόφιλους. Με κόστος μέχρι και 15.000 δολάρια, οι τύποι αυτοί παραγγέλλουν πλαστικά παιδιά, κάθε ηλικίας, για να ικανοποιήσουν την διεστραμμένη ανωμαλία τους. Και όπως εξελίσσεται το πράγμα δεν αποκλείεται ν’ αρχίσουν να κατασκευάζουν και πλαστικά ζώα-ρομπότ του σεξ για κτηνοβάτες!
Το εύλογο ερώτημα είναι, πως είναι δυνατόν κάποιος να ικανοποιηθεί σεξουαλικά με μια άψυχη πλαστική κούκλα;  Ειδικοί γιατροί και ψυχολόγοι που εξέτασαν το θέμα είπαν ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κυρίως περασμένης ηλικίας που λόγω κοινωνικών συνθηκών και ενώ έχουν έντονη επιθυμία δεν μπορούν να έρθουν σε μια κανονική επαφή. Έτσι, συχνά με μυστικό τρόπο καταφεύγουν σε αυτό το είδος της σεξουαλικής επαφής.
Το πρόβλημα, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, είναι τεράστιο γιατί ξεπερνά τους κανόνες της βασικής ηθικής και διαστρέφει όλη την έννοια της φυσιολογικής σχέσης ανδρός - γυναικός και καταργεί την θεμελιώδη λειτουργία της σύλληψης, δηλαδή της τεκνογονίας.
Γεννάται τέλος ο φόβος ότι οι κατασκευαστές ρομπότ ερωτικών σχέσεων δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην κατασκευή μηχανικών ανδρείκελων με αποστολή να εκτελούν πολεμικές επιχειρήσεις χωρίς φυσικά καμία νομική ή ποινική συνέπεια, γιατί απλά δεν θα είναι άνθρωποι, αλλά τα πιόνια αυτών που θα τα κατευθύνουν.
Ένα πάντως είναι σίγουρο. Η ανάπτυξη και η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών θεωρείται πλέον μονόδρομος…

No comments: