Total Pageviews

Wednesday, November 13, 2019

Εσείς τι λέτε;


Άνοιξ’ την καρδιά σου…

Άνοιξ’ την καρδιά σου εγώ είμαι εδώ
Στα προβλήματά σου για να σου σταθώ
Στη νυχτιά, στο σκοτάδι, θα’ μαι φώς και σημάδι
Θα’ ρθω να σε βρω.
Θα σου πω μη φοβάσαι και μονάχος δεν θα’ σαι
Σ’ αγαπώ…
Στέφανος Βαρελάς
Με το σύνθημα αγάπης «Άνοιξ’ την καρδιά σου», ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Ελληνίδων Κυριών και ο Ραδιοσταθμός CFMB συνδιοργανώνουν αυτό το Σάββατο 16  Νοεμβρίου 2019 τον 50ο «Ραδιομαραθώνιο της Αγάπης» με στόχο την οικονομική ενίσχυση των πασχόντων συμπαροίκων μας.
Πρόκειται για μια εκδήλωση συνένωσης δυνάμεων για ένα ευγενικό ανθρωπιστικό σκοπό. Μια εκδήλωση προσφοράς, ανθρωπιάς κι’ ελπίδας που ενημερώνει και ευαισθητοποιεί παράλληλα για τα θέματα των οικογενειών που βιώνουν δυσκολίες.
Από το 1922 ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Ελληνίδων Κυριών προσφέρει το Φιλανθρωπικό του έργο σε ελληνικές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, δίνοντας χρηματική και ηθική υποστήριξη καθώς και ελπίδα για καλύτερες μέρες.
Ο «Ραδιομαραθώνιος της Αγάπης» δεν είναι «ένας ακόμη» έρανος, αλλά υπηρετεί πολύ μεγαλύτερες αξίες. Tης αγάπης, της ανθρωπιάς και της στήριξης...
Όλες οι οικογένειες έχουν το δικαίωμα της αγάπης, συμπόνιας και προστασίας. Αυτό το δικαίωμα υπερασπίζοντα οι ακούραστες εθελόντριες του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Ελληνίδων Κυριών επί εκατό σχεδόν χρόνια.
Αυτό το Σάββατο μας δίνεται για άλλη μία φορά η ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη μας, υλικά και ηθικά, το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή μας στους φτωχούς συνανθρώπους μας. Η ΗΜΕΡΑ αυτή είναι αφιερωμένη με ζήλο σ’ αυτά τα άτομα, γεγονός που πραγματικά μας τιμά ως κοινωνία και τον καθένα μας ξεχωριστά.
Ο «Ραδιομαραθώνιος της Αγάπης» όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι υπόθεση μιας ημέρας. Οι ανάγκες, δυστυχώς, για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας είναι μόνιμες.
Ακόμη, η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των παλιννοστούντων και των νέων ελλήνων μεταναστών τα τελευταία χρόνια  και ο ΦΟΕΚ πραγματικά μεριμνά γι’ αυτούς τους ανθρώπους στα πρώτα δύσκολα βήματά τους στο νέο τους ξεκίνημα στη νέα τους πατρίδα.
Ας μην τους απογοητεύσουμε. Ας σταθούμε και φέτος κοντά τους. Η πιο μικρή προσφορά είναι μεγάλη. Η ικανοποίηση άλλωστε του να δίνεις είναι πράγματι απερίγραπτη…
Αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 από τις 10:00 έως τις14:00 μπορείτε να δώσετε την προσφορά σας δια τηλεφώνου στο (514) 483-2600 ή προσωπικά στους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου (Laval), Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ (Ville Saint Laurent), Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Park-Extension), Αγίου Διονυσίου (LaSalle), Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (West Island) και Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή (Montee St-Hubert, South Shore).
Ανοίξτε την καρδιά σας και προσφέρετε απλόχερα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Μη ξεχνάτε, η γενναιοδωρία, όπως και η αγάπη, πάντα αντέχει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει…

No comments: